Τα ραντεβού πάνε άσχημα; Πόσο διαρκούν τα ραντεβού;

Πολλοί πιστεύουν ότι οι χουρμάδες αλλοιώνονται πιο γρήγορα από τις περισσότερες ξηρές τροφές, ωστόσο, οι χουρμάδες θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εάν τους αποθηκεύσετε σε δροσερό περιβάλλον.

Επειδή πολλές διαφορετικές ημερομηνίες πωλούνται σε διαφορετικές μορφές. Ίσως αναρωτιέστε αν πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες με τον ίδιο τρόπο.

απαντώντας σε αυτή την ερώτηση Πρώτα πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η ημερομηνία. Συχνά ονομάζονται καραμελωμένες σταφίδες. Οι χουρμάδες έχουν μαστιχωτή υφή και γλυκιά γεύση.

Μπορείτε να τα κάνετε μαλακά, ημίξηρα και στεγνά, με το τελευταίο να είναι το πιο συνηθισμένο και νόστιμο.

Γιατί δεν σκέφτεσαι τις κακές μέρες; Προφανώς, ένα κακό ραντεβού μπορεί να καταστρέψει την αριστουργηματική συνταγή σας με περιορισμένη ή αδύναμη γεύση.

Εκτός από το ότι καταστρέφει τους γευστικούς σας κάλυκες. Οι κακοί χουρμάδες σας στερούν επίσης τα διατροφικά οφέλη των καλών χουρμάδων.

Πόσο θα διαρκέσει η ημερομηνία; Πώς μπορείς να καταλάβεις πότε η μέρα είναι κακή; Μείνετε σε αυτό το άρθρο και θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Κακή μέρα? Πόσο θα διαρκέσει η ημερομηνία;

κάνε μια κακή μέρα

Οι χουρμάδες έχουν διαφορετικά επίπεδα ωρίμανσης. Αυτό περιλαμβάνει αλλαγές στο σχήμα και τη γεύση.

Το πιο σημαντικό βήμα είναι η διάρκεια ζωής. Αυτό μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των ημερομηνιών για μήνες εάν αποθηκευτούν σωστά. Ραντεβού που μπορεί να διαρκέσουν μήνες Ακόμα κι αν έχουν περάσει οι καλύτερες μέρες

Μπορείτε να αποθηκεύσετε την ημερομηνία με τρεις τρόπους. Η πρώτη επιλογή είναι να το διατηρήσετε στην κουζίνα σε θερμοκρασία δωματίου.

Αλλά αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα με ώριμους χουρμάδες, όπως τα αρμυρίκια και τζιτζιφιές. Και η ποιότητα των ραντεβού σας θα είναι καλή για περίπου τρεις μήνες.

Αν θέλετε να το κρατήσετε για πολύ καιρό Η διατήρησή του στο ψυγείο είναι η επόμενη επιλογή σας. Οι χουρμάδες συσκευασμένοι σε σακούλες κατάψυξης θα διατηρήσουν τη γεύση τους για μήνες και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χουρμάδες θα διαρκέσουν περισσότερο από ένα χρόνο στο ψυγείο σας. Αυτή η τεχνική λειτουργεί επίσης καλά σε ημερομηνίες ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Η κατάψυξη των χουρμάδων και η αποθήκευση τους σε αλουμινόχαρτο δίνει στους χουρμάδες σας πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το τύλιγμα είναι το πιο σημαντικό βήμα σε αυτή τη διαδικασία για τη διατήρηση της ποιότητας και της γεύσης.

Συμβουλές: Το τύλιγμα σε μικρότερα, διαφορετικά τμήματα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη σωστή χρήση και να αποφύγετε την αφαίρεση μεγάλων συσκευασιών.

όπως και άλλα φρούτα Οι χουρμάδες μπορούν να χαλάσουν αν καταψυχθούν. Η ποιότητα μειώνεται και η πλούσια, γλυκιά γεύση αποδυναμώνεται κάποια στιγμή.

Μπορεί να παρατηρήσετε μια αλλαγή στο χρώμα ή το σχήμα. Και η επόμενη ενότητα περιγράφει τα συμπτώματα των κακών ημερών και τις αιτίες τους.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν είναι μια κακή μέρα; Η διάρκεια ζωής των DATE!

Πώς να καταλάβετε αν είναι μια κακή μέρα

Οι χουρμάδες έχουν υγιεινή διάρκεια ζωής. Αλλά τείνουν να χάνουν μετά από λίγο. Παρακάτω είναι τρία βασικά σημάδια που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τα ληγμένα σταφύλια.

1. Οι χουρμάδες χάνουν το χρώμα τους. μουχλιασμένο με τον καιρό και χάνουν τη γεύση Αν ο φοίνικας χουρμάς έχει μούχλα γύρω του ή είναι πιο σκούρος από το συνηθισμένο Είναι καλύτερο να το πετάξετε. Η απώλεια υγρασίας είναι η αιτία αυτής της κατάστασης.

Παρακαλώ σημειώστε: Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χουρμάδες καλύπτονται με ζάχαρη μέσα. που θα μοιάζει με μούχλα Σε μια τέτοια περίπτωση Οι χουρμάδες μπορούν να καταναλωθούν. Και η προσεκτική παρατήρηση είναι ο καλύτερος τρόπος.

2. Οι σάπιοι χουρμάδες αναδύουν συχνά μια άσχημη μυρωδιά. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι ήρθε η ώρα να το πετάξετε. Περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η ηλικία και ο άνεμος είναι οι κύριες αιτίες αυτού του προβλήματος.

3. Η γεύση των χουρμάδων προσελκύει πολύ κόσμο. Αλλά οι σάπιοι χουρμάδες προσελκύουν και άλλους επισκέπτες.Σκουλήκια, ζωύφια και άλλα έντομα ζουν συχνά μέσα τους και μικροσκοπικά στίγματα στο εξωτερικό του σώματός σας δείχνουν ότι το ραντεβού σας έχει χαλάσει.

Η σωστή αποθήκευση βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας της ημερομηνίας και παρατείνει τη συνολική διάρκεια ζωής. Αν θέλετε μερικές νόστιμες ιδέες συνταγών με χουρμάδες. Δείτε 13 υπέροχες συνταγές από το TheKitchn.

ώρα προετοιμασίας 15 λεπτά

χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά

συνολικός χρόνος 30 λεπτά

τι χρειάζεται

  • ημερομηνία
  • Αεροστεγές δοχείο ή τσάντα με φερμουάρ
  • Ετικέτες και σήματα

συμβουλή

  1. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για να δείτε πόσο θα διαρκέσει.
  2. Επισημάνετε τα δοχεία σας με περιεχόμενο και ημερομηνίες και παρακολουθήστε την ποσότητα που χρησιμοποιείτε!
  3. Φροντίστε να φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. (ψυγείο ή ντουλάπι)
  4. Εάν είναι κατεψυγμένο, ξεπαγώστε στο ψυγείο πριν το χρησιμοποιήσετε. Ελέγχετε πάντα για σημάδια αλλοίωσης πριν από τη χρήση.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *